zaterdag 3 augustus 2013

6e week pupsel parade!

De 6e levensweek van de pups is ook al weer voorbij!... In deze hele warme week een paar momenten waarop we met de pups naar buiten konden... maar vooral veel binnen gespeeld waar het nog het beste te doen was!

Bij ons in de achtertuin in de schaduw is het in de ochtend en avond nog wel te doen! En dan spelen met alles wat komt aanwaaien zoals een blaadje...


Pleun wil helemaal niet in de ren en kijkt verlangend naar binnen...


Blaadjes zijn toch echt leuker dan het officiele hondenspeelgoed!


Of elkaar klieren dat is ook heel leuk!


Schattig kijken voor de foto...


Spelen met de tunnel, doos met gaten of de grote aardbij... gewoon teveel keuze!En dan in slaap vallen op de koele tegels...


Kijk zo kan het ook, bank delen... de kat Doetje weigert zich weg te laten jagen maar samen met die honden vind hij ook weer niet zo leuk.... Maar wij vinden het leuk als ze zo langs elkaar kunnen liggen!

 

Lotje buiten en de pups weer koel binnen...
Met zo'n lange tong kan ik ook in een band!!


Heerlijk slapen...Ook al eten we nu veel vlees, het is nog zo lekker om een slokje melk van mama mee te pikken. Tenminste als het lukt om zo zachtjes mogelijk te doen heb je kans dat ze even blijft staan, anders krijg je op je kop!


Hapje van je zusje kan ook natuurlijk!


 
Als Pleun en Lot niet in de buurt zijn dan kunnen ze eindelijk ergens op knauwen zonder dat het gelijk voor hun weggewerkt wordt!... lekkere staafjes!
 
 Heel vroeg of heel laat is het dan toch wel te doen om even de straat op te gaan!... De eerste paar minuten zijn wel spannend maar als je dan even hebt gekeken zijn die Auto's, fietsers, vlaggen enzo niet meer zo spanned en is het veel leuker om in het gras te liggen dollen!...

 
Tot de volgende rapportage!

3 opmerkingen:

  1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Zit echt met tranen. Wat worden ze mooi en groot. Bijna bijna, heb sowieso enorm veel zijn om weer even langs te komen. Hoop met Horus, bij teveel warmte komen we samen!

    BeantwoordenVerwijderen