donderdag 15 augustus 2013

7e week van Pleun's princesjes

Nou ja Princesjes, het is dat het allemaal dametjes zijn maar verder zijn het een stel druktemakers.
En zo hoort het ook, daar ben je puppy voor!... overal aanzitten wat niet mag, kranten verscheuren, alles vies maken... dat is het leukste wat er is!...

Nu ze goed de tandjes kunnen gebruiken werd het tijd voor iets te knabbelen!... lekker verse botjes met vers vlees eraan... gelijk zijn het kleine wolfjes die het vlees er af peuteren... de botjes zelf was nog een te grote uitdaging maar aan na een aantal uur vonden pleun en lot het helemaal niet erg om de restjes op te ruimen!


En als je heel zachtjes aan doet dan kun je misschien nog een slokje melk bij mama stelen, maar dan wel heel zachtjes anders loopt ze weer weg! 
Dat is ook leuk! Kleine mensen op bezoek... die moeten ook leren om met hondjes om te gaan en de pups juist met kleine mensjes, dus werkt prima zo van twee kanten!Lekker kouwen, spelen....
En ook buiten in de ren... maar ja zoals echte saarloosjes is het altijd leuker aan de andere kant van het hek!
In die buitenren is het wel heerlijk spelen en slapen, wat minder warm dan in huis in deze zomerweken!

Mee op pad, elke keer als er visite is maken we dankbaar gebruik van de extra handen en ogen en gaan de pups mee de straat op of zoals in dit geval een klein stukje mee in de auto naar het bos / heide. En dat vinden ze leuk!... heerlijk koel zand... samen met pleun, lot en die andere hond... een husky reu genaamd horace.
En terug naar huis... samen met mama achterin de auto... net zo'n apekooi!


1 opmerking: