zondag 4 september 2016

Dikkie Dik

Het is nog een weekje tot de bevalling van Pleun. Heel spannend en het wordt steeds duidelijker dat ze hoogzwanger is. Met haar dikke buik waggelt ze een beetje mee. Ze kan er nog wel goed mee uit de voeten maar doet niet veel moeite meer om actief te zijn. Is ook helemaal niet nodig.


 Dag 54 van de dracht... Pleun haar biggenbuik....


Ja dan moet je weer op de foto!


Dit weekeinde de werpkist neergezet, ze ging er gelijk lekker in liggen... helemaal prima, kan ze er nog een weekje aan wennen voor het zover is.


Madam heeft het wel snel warm en soms last van de pups die in haar buik zichtbaar druk kunnen doen. Het lijkt wel of ze boksen, salto's maken of een feestje vieren? Maar voor ons erg leuk om te zien en voelen bewegen. We zijn zo nieuwsgierig naar de kleine hummeltjes!

3 opmerkingen:

 1. Hoe kan ik contact opnemen via mail? Ik kan nergens een e-mailadres terugvinden. We hebben jullie blog doorgekregen van howling by moonlight. We zijn al een aantal keren mee gaan wandelen en bij hun thuis ook al eens op bezoek geweest. We hadden graag wat meer informatie ontvangen over Pleun en haar pupjes.

  Hopelijk komt dit bericht goed terecht.

  Groetjes,
  Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel veel succes met de laatste loodjes.🍀🍼
  Groetjes, Juliët Koersma

  BeantwoordenVerwijderen